Kategorije

Top 3 Lista

Prijatelji

Privatnost

Igrezadevojcice.rs, kao i većina sajtova na internetu, koristi tzv. kukije (kolačiće), kako bi unapredila Vaše vreme provedeno na internetu. Igrezadevojcice.rs nikako ne može da iskoristi ove kukije da bi Vas lično identifovala.


Šta su kukiji i zašto ih koristimo? Kuki je jedinstveni broj koji Vam se dodeljuje prvi put kada posetite Igrezadevojcice.rs. Ovaj jedinstveni broj, koji se nalazi u kuki fajlu na Vašem kompjuteru, pomaže stranici Igrezadevojcice.rs da odredi i prezentuje oglase koji Vas interesuju. Kuki omogućava "Igrezadevojcice.rs" da Vam ne servira isti oglas više puta i pomaže našim oglašivačima da uvide šta Vam odgovara a šta Vam ne odgovara u njihovoj ponudi, tako da mogu bolje da odgovore na Vaše potrebe sledećeg puta kada budete bili zainteresovani za njihove proizvode ili usluge. Iako verujemo da kuki unapređuje Vaše internet iskustvo ograničavajući učestalost pojavljivanja jedne te iste reklame i isporučujući Vam interesantniji sadržaj - on nije neophodan da bi Vam Igrezadevojcice.rs prikazala reklamu.


Ukoliko ne želite da koristite prednosti kukija, postoji jednostavna procedura putem koje možete ručno izbrisati svoje kukije. Za više informacija, konsultujte dokumentaciju svog čitača.


Igrezadevojcice.rs koristi usluge trećih lica radi prikazivanja reklama. Ove firme mogu da koriste informacije o Vašim posetama (koje ne uključuju Vaše ime, adresu, e-mail ili telefonski broj) ovom i drugim sajtovima, kako bi prikazale reklame o proizvodima i uslugama koje bi Vas zanimale. Ukoliko želite da pročitate više informacija o ovoj praksi i izaberete da li želite da se ovakve informacije koriste, posetite Politiku privatnosti za Google oglase i Google mrežu sa medijskim sadržajem.